Det måste bli hopplöst att ta sig till Europa

I Grekland ökar antalet strandsatta ”flyktingar” för varje dag. Den som trodde att det var många som kom under förra året ska veta att prognoserna pekar på dubbelt så många nu under 2016. Problemet är att de prognoserna redan spruckit då man redan räknat in fler på två månader än under förra årets första halvår.

Det är alltså läge att ta till ganska drastiska metoder.

Att skjuta tårgas på anfallande horder av asylturister, som jag anser är ett mycket mer rättvisande ord än ”flyktingar”, är långt ifrån drastiskt. Det må framställas så av den löjeväckande svenska vänsterpressen men de åtgärder som krävs är mycket mer långtgående än så.

Det måste bli hopplöst att ta sig till Europa.

Så länge det finns en möjlighet att byta ett ganska hårt och obekvämt liv i MENA-regionen mot ett liv som försörjd av andra människors skattemedel i Sverige eller Tyskland kommer människor att vara beredda att gå långt för att ta sig till våra länder. Våld är vardagsmat i länderna de här människorna kommer ifrån så att anfalla oskyldiga gränsvakter med påkar är inget som avskräcker. Snarare en vanlig dag på jobbet för de män i militärtjänstålder som utgör lejonparten av de som är på väg. (Om än inte så synliga i svenska snyftreportage där man hellre letar upp några tårögda barn för att beveka lättpåverkade nordeuropéer.)

Viktor Orbán satte upp ett rejält stängsel och placerade ut armén för att hindra horderna från att ta sig in i Ungern. Det stoppade den vägen på några få veckor. Det är alltså fullt möjligt att få hejd på den pågående katastrofen.

Vårt jobb nu är att skjuta politikerna framför oss och få dem att göra samma sak. Visa att vi inte vill ha de här människorna här. Vi svenskar och andra européer har också en kultur som är värd att bevara och snurriga drömmar om mångkulturella samhällen är en politikerdröm som är punkterad sedan länge. Vänd blad, gå vidare. Återupprätta det samhällsbygge som sätter det egna folket främst.